+4-0366–567 941 ferencz.szilvia@hbcenter.ro

Protecţia datelor

Protejarea intimităţii dumneavoastră în timpul utilizării paginii noastre web este deosebit de importantă pentru noi. De aceea, vă rugăm să parcurgeți cu atenție informațiile de mai jos cu privire la colectarea datelor cu caracter personal, precum şi a datelor anonime.

Colectarea şi prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal vor fi stocate în conformitate cu dispozițiile Legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice doar atunci când dumneavoastră ni le comunicați în mod expres și ne acordați dreptul de a le prelucra (de ex. în cadrul unei înregistrări pentru o solicitare, un concurs sau newsletterul de pe site-ul Harghita Business Center). În cazul în care, la utilizarea unui serviciu oferit, vi se solicită introducerea datelor dumneavoastră personale, este exclusă corelarea datelor dumneavoastră personale cu datele din protocolul de accesări, prin intermediul adresei IP (colectată oricum în formă anonimizată), în scopul realizării unui profil de utilizator cu date personale.

Datele nu vor fi transmise către alți terți, precum baze de date de marketing sau companii de marketing direct.

Conform cerințelor Legii 677/2001 și ale Legii nr.506/2004 Asociatia HARGHITA BUSINESS CENTER în calitate de operator are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dvs. ori o altă persoană. Colectarea datelor se face pentru prelucrarea în scopuri asociate produselor și serviciilor oferite de operator (și/sau după caz de împuternicit), cum ar fi contactarea dvs. (inclusiv prin poștă, e-mail, fax, mesaje text sau telefon) în legătură cu oferta de bunuri sau servicii ale acestuia, efectuarea de studii de piață în vederea determinării gradului de satisfacție a clientilor, realizarea de rapoarte statistice etc. Furnizarea datelor solicitate este facultativă. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și pot fi comunicate numai următorilor destinatari: dumneavoastră, împuternicitul operatorului, partenerilor contractuali ai operatorului.

Conform legii 677/2001 beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, puteți adresa o cerere scrisă, datată și semnată către Harghita Business Center, II. Rákóczi Ferenc 84., Odorheiu Secuiesc, Județ Harghita. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției. Dacă unele dintre datele dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Colectarea şi prelucrarea datelor anonime

Această pagină web utilizează software pentru analizarea utilizării. Prin evaluarea acestor date pot fi obţinute informații importante cu privire la nevoile utilizatorilor. Aceste informaţii contribuie la optimizarea calităţii ofertei. Concret, la fiecare accesare sunt salvate în mod nelimitat următoarele date:
• Forma anonimizată a adresei IP a computerului de la care se face accesarea
• Data şi ora accesării sau solicitării
• Denumirea paginii accesate/fişierului accesat
• Pagina de la care a fost accesată respectiva pagină
• Browser-ul folosit de către utilizator, inclusiv versiunea browser-ului
• Sistemul de operare folosit de către utilizator

Aceste informaţii sunt utilizate în scopuri statistice. În acest sens este vorba exclusiv de informaţii care nu permit identificarea persoanei dumneavoastră. Dumneavoastră rămâneţi un utilizator anonim.

În acest context sunt utilizate şi aşa-numite cookie-uri. Cookie-urile sunt fişiere-text salvate pe computerul vizitatorului paginii web, permițând astfel recunoaşterea unui utilizator anonim.

X