Rendhagyó lesz az inkubátorház 2018-as konferenciája. Ebben az évben 4 naposra duzzad az esemény, hiszen a „Start Up&Down” címet viselő konferenciánkhoz csatlakozik a „Vállalkozz rá!” programsorozat negyedik kiadása. Részletes program ITT.

Lesz tehát egy csütörtöki nap is, amikor is a Magyar Ifjúsági Értekezlet (MIÉRT) és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ), a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) szakmai partnerségével veszik birtokba az inkubátorház épületét. Ennek a találkozónak az elsődleges célja, hogy elősegítse az üzleti kapcsolatot kialakítását magyarországi és erdélyi fiatal vállalkozók között, ugyanakkor olyan sikeres vállalkozókat mutasson be, akik fiatal koruk ellenére már felépítettek egy vállalatot.

A résztvevő fiatal vállalkozók mindegyike legalább egy olyan kapcsolattal fog távozni reményeink szerint, amelyet konkrét üzleti tőkeként tud hasznosítani a közeljövőben. Ugyanakkor az előadások által másfajta lehetőségeket is bemutatunk a résztvevők számára, hiszen az életkor nem lehet korlát semmiben.

Igyekeztünk úgy összeállítani a programot a 2018-as konferenciánkra, hogy izgalmas, tanulságos, dinamikus és ugyanakkor szórakoztató legyen. Vállalkozói inkubátorház lévén, mint a rendezvény címe is sugallja a startup világ lesz az esemény középpontjában, ezúttal viszont nem hallgatjuk el ennek a „kultúrának” az árnyoldalát sem. Szakmai előadások, kerekasztal beszélgetések, sikertörténetek és kudarcok, ezeknek a kommunikációja.

A konferencia ebben az évben is remek lehetőséget ad arra, hogy a szakmai beszélgetések és plenáris előadások során kapcsolati háló épüljön ki a vállalkozók, szakemberek, oktatók és politikum között és mégis kötetlen fórum lesz, hiszen ebben az évben is nagy hangsúlyt fektetünk a networking programokra. Itt lesznek tapasztalt nemzetközi mentoraink, akik a programokkal párhuzamosan „one to one mentoring” és „rapid mentoring” programokat tartanak a résztvevő kezdő vállalkozóknak.

Szombat este pedig a reményeink szerint tartalmas, hasznos és nem utolsó sorban eredményes konferenciát egy exkluzív Bagossy Brothers Company koncerttel zárjuk.