Májusban indítottuk az egyedinek számító vállalkozóbarát projektünket a STARTolj velünk Udvarhelyen! projektünket, amelyet Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala, valamint a helyi vállalkozók is felkaroltak: decemberben 1. és 10. között ismét, DE utoljára nyitjuk meg a jelentkezési lehetőséget.

Tehát december 10-ig még nyitva áll előtted is a lehetőség, hogy megalapítsd a saját vállalkozásod >> https://hbc.ro/start

Pontosabban utána is megteheted, csak nem tudunk olyan mértékben segíteni, mint a STARTolj velünk Udvarhelyen! projektben.

Hogy miben tudunk segíteni? Adunk neked egy saccperkábé 15 ezer lejes csomagot, amit Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatalaval és a helyi vállalkozókkal állítottunk össze >> https://hbc.ro/start
Eddig egyébként 28 fiatal használta ki a lehetőséget.

Az igazság az, mi sem a 0-ról indítunk, de ha megvan, hogy mivel foglalkoznál, akkor segítünk. Mert van hozzá tapasztalatunk és kapcsolatrendszerünk. Ezt pedig mind felajánljuk neked, hogy sikeresen vedd az akadályokat, és azzal foglalkozz amivel szeretnél.

👁 Segítünk, hogy a vállalkozásodon tartsd a fókuszt! >> https://hbc.ro/start/

🥁 Érdemes tehát kihasználni.

FONTOS: a program révén elnyert támogatási pontokat nem kell azonnal felhasználnod. Adunk néhány hét (vagy akár hónap) gondolkodási időt, hogy helyesen dönts életed első vállalkozásának alapításánál.
Mi ott leszünk melletted!