fbpx

ȘCOALA ANTREPRENORIALĂ

Creștem antreprenori

Sistemul dezvoltat și numit Școala Antreprenorială (Vállalkozói Iskola) are ca scop susținerea și dezvoltarea antreprenorilor începători, dar și flexibilizarea lor pentru a se putea adapta și supraviețui pe o piață mereu schimbătoare.

Harghita Buisness Center

Cum realizăm toate acestea?

Dezvoltăm competențele antreprenoriale, precum și menținem un mediu deschis start-up-urilor și inovatorilor. Școala Antreprenorială (Vállalkozói Iskola) este, în același timp, liantul în dezvoltarea unei comunități antreprenoriale cooperante și puternice din regiunea Odorheiului.

Despre ce este vorba?

Dorim să venim în ajutorul celor care se joacă cu ideea pornirii unei afaceri. Care știu deja ce vor, probabil și cum să facă, însă tehnicile, metodele, informațiile nu le sunt la îndemână. Le-am oferi ajutor și prin intermediul rețelei noastre de mentoring. Cine sunt aceștia? Lucrăm cu profesioniști care au realizări excepționale în domeniul lor de activitate, care sunt dispuși să ghideze tinerii antreprenori cu ajutorul experienței și cunoștințelor acumulate.

Voi fi antreprenor

La acest workshop de dezvoltare a competențelor sunt așteptați acei tineri dornici, care doresc să-și cunoască piața de desfășurare, posibilitățile dar și limitările înainte de a-și face o firmă.

În cadrul celor două weekenduri specialiștii noștri te vor ajuta și ghida în înțelegerea și crearea unui plan de afaceri realist. Nu vei primi o rețetă, ci vei dezvolta competențe care îți vor fi de ajutor pe tot parcursul funcționării firmei.

Cursul antreprenorilor începători

Îi așteptăm pe acei tineri antreprenori care și-au pornit deja afacerea, dar știu că nu e nici o rușine în a întreba și învăța.

Ei sunt beneficiarii primordiali ai rețelei noastre de mentoring, de unde pot primi idei, ajutor concret, dar și experiențe atât profesionale, cât și personale, toate cu un singur scop: a deveni mai buni.