fbpx

VREI SĂ FII PREZENT ȘI ÎN MEDIUL ONLINE?

Și eu am o pagină web!

Harghita Buisness Center

De ce ar trebui să lipsească întreprinderea ta din mediul online?

Sigur ai fost și tu în situația în care ai umblat degeaba după informații despre o anumită firmă sau anumite produse/servicii în mediul online. Și n-ai găsit nicio informație relevantă. Poate că tocmai din cauza aceasta ai renunțat să mai cumperi produsele/serviciile dorite de la aceea firmă?

Haideți să privim situația și dintr-o altă perspectivă. Ți se pare posibilă încheierea unei afaceri tocmai pentru că un posibil client a găsit informații esențiale despre firma ta, despre produsele și serviciile oferite de către tine?

Pentru asta ai nevoie, în primul rând o pagină de web compactă și user friendly, adică ușor de utilizat.

Ce-ai zice dacă ai primi o astfel de pagină gratuit? Dacă ești interesat de acest subiect, ești la locul potrivit. Incubatorul de afaceri Harghita Business Center, Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita și Consiliul Județean Harghita dă startul unui finanțări în cadrul căruia se vor dezvolta pagini de web nou-nouțe pentru 200 de întreprinderi din județul Harghita.

Viziune și scop

Scopul proiectului Și eu am o pagină web! este de a facilita o prezență online cât mai eficientă a întreprinderilor mici și mijlocii din județul Harghita. În cadrul finanțării pot aplica firmele care încă nu dețin un website propriu. Prin intermediul paginilor web dezvoltate în cadrul proiectului, acestea își vor putea mări popularitatea, obținând astfel rezultate mai bune reflectate în cifra lor afaceri. De asemenea, paginile acestea pot fi privite și ca  mijloace de publicitate cost-eficiente în vederea măririi câștigului.

Concursul este deschis pentru orice întreprindere înregistrată pe teritoriul județului Harghita. Cei 200 de beneficiari vor obține câte un pachet de dezvoltare în valoare de 2500 de lei, câte o “carte de vizită digitală” care contribuie la realizarea a unei prezențe online eficace.

Ce conține acest pachet de dezvoltare?

Sunt interesat

Motivare și implementare

Potrivit studiilor realizate pe plan local, numărul afacerilor fără vreo prezență online este destul de mare în regiunea noastră. Fapt care are un efect negativ și din punctul de vedere al competitivității.

Această deficiență s-a accentuat și mai puternic în contextul pandemiei din anul 2020 și al crizei cauzate de aceasta. Potrivit studiilor în regiunea noastră sunt multe firme care nu dețin un website propriu sau o adresă de email oficială, nu folosesc platforme online de publicitate și de comercializare.

Dorim să schimbăm această tendință prin intermediul proiectul nostru intitulat Și eu am o pagină web!

Incubatorul de afaceri Harghita Business Center, Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita și Consiliul Județean Harghita oferă câte un ”starter pack” firmelor care doresc să contribuie la această schimbare. Și corespund criteriilor concursului.

Sună bine?

Dacă ți-am stârnit interesul, nu ai altceva de făcut, decât să apeși butonul Mă înscriu și să completezi formularul de înregistrare. Câteva răspunsuri simple, o descriere detaliată despre afacerea ta și câteva poze de înaltă calitate – doar atâta te desparte de la pagina de web a firmei tale. Nu mai ezita!

Mă înscriu

Conținutul pachetului

Már elkészült munkák

A projektet Udvarhelyszéken egyébként 2020 nyarán már „kipróbáltuk”: 51 olyan vállalkozásnak készült modern, letisztult honlapja, amelynek korábban nem volt semmilyen online jelenléte. Bemutató oldal készült több helyi kézművesnek, utazási irodának, mesterembernek, de fuvarozó vállalkozás is van a „nyertesek” között. Kíváncsi vagy, hogy milyen honlapot készítünk neked? Nézd meg azokat, amik már készen vannak.

Kíváncsi vagyok rájuk

Cum pot obține acest pachet?

Cei interesați trebuie să ne trimită o descriere detaliată al întreprinderii. Ne gândim aici la detalii referitoare la înființarea firmei, produsele/serviciile oferite de către aceasta, activitățile principale, cele mai importante episoade din istoria întreprinderii, echipa etc. Aceste detalii trebuie încărcate în cadrul formularului de înscriere, ținând cont și de calitatea textelor.

Criteriile proiectului

Pot să se înscrie firme care sunt înregistrate pe teritoriul județului Harghita sau au cel puțin un punct de lucru care funcționează în județul Harghita. A doilea criteriu este ca afacerea să NU dețină încă o pagină web proprie.

Termenul de înregistrare este 30 noiembrie 2020 – ora 23:59!

Observații importante

  • Găzduirea numelui hostingului este gratuită timp de un an. După acest termen, costurile nu vor mai fi suportate de către inițiatorii proiectului, ci de către beneficiar, dacă acesta dorește să-l păstreze. Ținând cont de prețurile actuale, acestea vor fi de 200-400 de lei pe un an.
  • Pagina de web dezvoltată în cadrul proiectului va fi una simplă, dar ușor de modificat, completat și personalizat în viitor. De exemplu, site-ul va putea funcționa și ca un webshop.
  • Partenerii noștri din IT se angajează să fie deschiși față de eventualele cereri referitoare la astfel de dezvoltări și, eventual pot să ofere și reduceri clienților.

Inițiatorii

Obiectivul incubatorului de afaceri Harghita Business Center înființat în 2017, este sprijinirea tinerilor antreprenori în adaptarea la diferite provocări și în procesul de dezvoltare continuă. Dorim să oferim membrilor noștri programe și proiecte valoroase, prin care vor dezvolta nu doar firmele lor, dar și întreaga comunitate. Conferințe profesionale, workshop-uri și alte activități de business – prin aceste dorim să contribuim la crearea a unei comunități unite de antrepriză.

Administrată de către Consiliul Județean Harghita, Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita dorește să contribuie la crearea a unui ambient atrăgător pentru antreprenori în județul Harghita, să sprijine investițiile și dezvoltările realizate în regiune, să susțină ideile inovative, să faciliteze înființarea noilor locuri de muncă, și să ofere informații relevante privind dezvoltarea economică a județului.