+4-0366–567 941 ferencz.szilvia@hbcenter.ro

HARGHITA BUSINESS CENTER

centrul de incubare

Misiunea noastră este...

de a ajuta tinerii antreprenori în a înființa și a conduce firme eficiente, prospere.

Care sunt avantajele unei închirieri de birou la noi? În primul rând suntem o comunitate mare unde, pe lângă prețul avantajos de închiriere ai parte și de acea viziune colectivă, mediu inspirațional și o atitudine de ”noi nu cunoaștem imposibilul”. Firmele de aici au parte de atenție, sugestii și recomandări, dar și de o rețea de afaceri extinsă datorită activităților de lobby în zona Odorheiului.

Centrul de incubare Harghita Business Center și-ar dori să fie punctul forte al antreprenorilor prin serviciile acordate acestora, cum ar fi: conferințe cu tematică profesională, proiectare, cursuri și alte programe de interes general, pentru a crea o comunitate de afacere închegată, puternică, cooperantă.

Cum?

Comunitate

Ne mândrim cu primii noștri parteneri, cu comunitatea care s-a dezvoltat aici și încercăm să le onorăm încrederea prin ajutor în crearea și întărirea parteneriatelor profesionale, prin creșterea rețelei de cunoștințe și relații. Vă invităm cu drag să faceți parte din această comunitate antreprenorială.

Spațiu creativ

Incubatorul de afacere și-a deschis porțile în fața antreprenorilor în vara anului 2017: un spațiu comunitar pentru tinerii cu spirit întreprinzător. Momentan găzduim 40 de firme,  dar în paralel avem multe alte evenimente și activități pe care le organizăm noi sau partenerii noștri.

Incubare

Programele noastre subliniază obiectivul nostru primordial. Acela de a ajuta tinerii antreprenori fazele incipiente de înregistrare a firmei, dar și mai departe în a-și găsi propria cale profesională. Vrem ca acest mediu să îngrijească, să protejeze și să aibă grijă firmele nou înființate pentru a le oferi acel mediu stabil din care pot ținti spre viața economică cu mai mari șanse.  

„Sunt multe posibilități de dezvoltare pentru că firmele de profil asemănător se află în același loc, comunică mai ușor și se ajută reciproc atât în contractarea contractelor mai mari, cât și în dezvoltarea profesională. Prezentările cu diferite tematici organizate cu regularitate dezvoltă acel simț antreprenorial al tinerilor. Iar conferințele organizate în cadrul incubatorului de afacere au un mare potențial de a apropia tinerii antreprenori și afacerile lor de alte firme și posibili investitori cu care altfel nu au fi avut posibilitatea de a se întâlni.”

Márton Áron, WebGurus

Oferta de produse și servicii

Cauți o sală de conferință sau una pentru ședințe dotată cu toate cele necesare? Locațiile Incubatorului de afacere din Odorheiul Secuiesc sunt perfecte pentru conferințe, prelegeri, prezentări, workshop-uri, formări și recepții.

SALA DE CONFERINȚĂ

Cu o suprafață de 70 m2, sala de conferințe cu aer condiționat poate găzdui 80 de persoane cu posibilitate de extindere (130 m2).
Cum arată? Care este prețul de închiriere? Cum sunt dotările? Când este liberă sala?

AICI găsești toate informațiile necesare. Dacă mai ai totuși întrebări, ia legătura cu colega noastră Szilvia. În echipa noastră ea este cea atotștiutoare.

SALA DE ȘEDINȚĂ

Cu o suprafață de 26 m2, poate găzdui 25 de persoane stând la masă sau după cerințele clientului.
Sala de conferințe ți se pare prea mare?

Dacă ai nevoie de o sală mai mică pentru întrunirile, ședințele, activitățile tale, vezi informațiile și pozele despre sala de ședințe AICI. Contactează-ne la numărul de telefon afișat.

Contact

Odorheiu Secuiesc, strada II. Rákóczi Ferenc nr. 84
Telefon: 0366–567 941
E-mail: ferencz.szilvia@hbcenter.ro

Te interesează evenimentele noastre?

Abonează-te la newsletter și noi te anunțăm din timp.

Copyright 2020 - CREATED BY
X