+4-0366–567 941 ferencz.szilvia@hbcenter.ro

Pályázati felhívás:
Hazai és/vagy nemzetközi szakmai rendezvényeken való aktív részvétel támogatására

Hazai és nemzetközi szakmai szempontból magas színvonalú konferencián, vásáron, kiállításon történő részvételhez pályázható részvételi díj, utazási és szállásköltség. Vállalkozásonként legfeljebb 2500 lej, de nem kevesebb mint 500 lej erejéig.

Pályázol, de mire?!
Elsősorban azt a vállalkozót támogatnánk, aki termékét, vagy szolgáltatását mutatná be. Vagyis aki azért utazna szakmai rendezvényre, hogy fejlődjön és versenyképes maradjon. Akár téged, ha azon gondolkozol, hogy a nemzetközi piacra lépsz, és/vagy külföldi üzleti partnereket keresel a terméked piacra dobásához, értékesítéséhez.

Egyáltalán pályázhatsz?
Ha vállalkozó vagy, akkor mindenképp. Olyan (elsősorban fiatal) vállalkozókat várunk, akik a megye területén dolgoznak. Van egy kis előnye annak, aki az inkubátorházban dolgozik, de azt egyébként jól behatároltuk. Szóval bárki labdába rúghat. Részletek és pontrendszer a pályázati felhívásban.

Mire és mennyi pénzt adunk?
Belföldi vagy külföldi kiállításon, vásáron való részvétel esetén fizetnénk a kiállítási, vagy nevezési díjadat. Vagy a szállásodat. Vagy az utazásodat.
Persze attól is függ, hogy ez mennyibe kerül: az is lehet, hogy mindenre elég lenne a keret, vagy az is, hogy csak a szállásodat fedezi. Az igényelhető támogatás értéke ugyanis 500 és 2500 lej közötti összeg.

Mikor adnánk?
Az a célunk, hogy segítsünk: tehát a támogatást egy összegben, támogatási előlegként utaljuk. Utólagos elszámolási kötelezettséged van.

Meddig adnánk?
A pályázat futamideje május 20. és június 30. között van. Vagy amíg az előirányzott 30 ezer lejes finanszírozási keret el nem fogy.

Hogyan pályázhatsz?

Hogy miért ilyen egyszerű?
Mert nem akarunk nyomorgatni a sok papírmunkával. Azt szeretnénk, hogy haladj.

Megjegyzés: Persze nem lesz ez olyan könnyű, mint elsőre hangzik: kérünk ugyanis azért néhány dokumentumot. És bár a pályázás online működik, de a pénzügyi- és szakmai beszámoló papíralapon történik majd.

Nah nézzük csak meg komolyabban ezt a dolgot:

Ezeket a mellékleteket kell csatolnod a Google Forms 3-ik oldalán:

  • Alapító okirat (Act constitutiv)
  • Pályázó szervezet hivatalos képviselőjének személyazonossági igazolványa
  • Adószám igazolás (CIF)
  • Működési igazolás (Certificat constatator)
  • Bankszámla kivonat
  • One Pager (letölthető minta)
  • Kiállítás/expo/vásár/workshop/konferencia programfüzet, meghívó vagy ismertető
  • Nyilatkozat (letölthető minta)

❗❗Ha úgy érzed, hogy akaratunk ellenére mégis „sikerült” valamit elbonyolítani, akkor kérlek írj Pálfi Kinga kolléganőnknek a palyazatok@hbcenter.ro címre. Kinga a projekt felelőse, ő segít neked megérteni és kibogozni a dolgokat.

Copyright 2020 - CREATED BY
X