200 Hargita megyei vállalkozásnak készítünk ingyen honlapot. Hargita Megye Tanácsának támogatásával ugyanis megyei szintre is kiterjesztjük a Honlapom a holnapom című projektünket. A kezdeményezés sikerét a székelyudvarhelyi első kiírás igazolja: az ősz folyamán 51 udvarhelyszéki vállalkozás számára készítettünk új weboldalt. 

November elején tehát újra megnyitottuk a lehetőséget: 200 Hargita megyei vállalkozás nyerheti meg az általunk 2500 lej értékűre értékelt csomagot. A csomag tartalmaz egy reszponzív honlapot, saját .ro-s végződésű email címet. Továbbá igény esetén saját logót, ingyen tárhelyet, Google My Business oldalt és egy képzéssorozatot. 

Nem lehet összecsapni!

Honlapom a holnapom című pályázatunkkal látványos bemutatkozó oldalt kínálunk, amin ha a felhasználó egyszer végigmegy, el tudja dönteni, hogy érdekli-e az adott cég vagy sem. A honlapok korlátlan fejleszthetősége, könnyű kezelhetősége és látványos megjelenése csak hab a tortán.

Jelentkezni november végéig lehet. De ha komolyan gondolod és biztosan szeretnél nyerni, akkor jelentkezz már most.

Itt tudsz jelentkezni

A fejlesztési csomagra olyan cégek pályázhatnak, amelyek székhelye vagy legalább egy munkapontja Hargita megyében található. A másik feltétel, hogy a cég ne rendelkezzen saját honlappal.

A pályázatról EZEN az oldalon találsz több infót. Ha pedig úgy érzed, te már most elhatároztad magad, akkor töltsd ki EZT a formot.