+4-0366–567 941 ferencz.szilvia@hbcenter.ro

Ki vagy te? Milyen is vagy te? Hol a helyed egy csapatban? Vállalkozó szellemű vagy? Inkább kivitelezőként járulnál hozzá egy sikeres vállalkozáshoz? Ha foglalkoztatnak ezek a kérdések, akkor érdekelni fog az ajánlatunk. Vedd a kezedbe a jövőd! 

Február elején kéthétvégés képzést tartunk Gyergyószentmiklóson. Miről szól ez a képzés? A Harghita Business Center programvezetői segítenek felismerni a vállalkozói készségeidet, kompetenciáidat, illetve veled együtt fejlesztik ezeket. Idegenül hangzik? Nem kell elvont fogalmakra gondolnod: játékosan és csapatban dolgozva igyekszünk rávezetni téged például arra, hogyan tudsz hatékonyan együttműködni másokkal.

Miért lehet ez jó neked? És főleg mikor? Ha megtanulod, hogyan tudod érvényesíteni az akaratodat egy csoporton belül úgy, hogy azzal ne sérts meg mást, akkor az jó lesz neked most az iskolában, vagy az egyetemen, de majd a munkahelyeden is.

A kéthétvégés képzés során érintőlegesen foglalkozunk üzleti tervek készítésével is. De nem visszük túlzásba. A foglalkozást egy ötletversennyel zárjuk, ahol a csoportok üzleti ötletét a helyi vállalkozókból álló zsűri validálja. Ők igyekeznek segíteni abban, hogy tovább gondoljátok az ötleteket.

Miért gondoljuk úgy, hogy neked már most érdemes a vállalkozáson gondolkodni?! Mert semmi máson nem kell aggódnod, nyugodtan próbálkozhatszKomolyan, szerintünk a középiskola a legjobb hely és idő egy vállalkozás elindításához. Nem kell a banki törlesztőn gondolkodni, nyugodtan kísérletezhetsz, tapasztalatokat gyűjthetsz. Mi a képzéssel adjuk a keretet.

 

Hol tudsz jelentkezni? Mivel elég sok tizenegyedikes van a városban ezért szelekció útján választjuk ki azt a 16 jelentkezőt, akit fogadni tudunk.
Jelentkezni 2020. február 26. éjfélig ENNEK AZ ŰRLAPNAK a kitöltésével tudsz.

Kérünk, csak akkor jelentkezz, ha vállalni tudod a képzés teljes időtartamán való részvételt. A jelentkezés önmagában nem biztosítja a részvételt, a résztvevőknek január 31-én visszaigazolást küldünk.

Időtartam:
február 7-9.
Péntek 16:00 – 18:00

Szombat 9:00 – 17:00
Vasárnap 9:00 – 14:00

február 21-23.
Péntek 16:00 – 18:00

Szombat 9:00 – 17:00
Vasárnap 9:00 – 14:00

A részvétel ingyenes, a résztvevők számára ebédet biztosítunk (teljes napi képzés idején). Bármilyen kérdésed van a képzéssel kapcsolatban, írj bátran a zsolt@hbcenter.ro e-mail címre.

 

Kik vagyunk mi?

A 2017-ben megnyílt Hargita Business Center célja, hogy segítse a helyi, pályakezdő vállalkozókat, vállalkozásokat abban, hogy minél sikeresebben működjenek és alkalmazkodni tudjanak a folyamatosan változó piaci körülményekhez.

A székelyudvarhelyi vállalkozói inkubátorház a régió kezdő-, start-up- és mikro vállalkozásainak az otthona. Tagjaink számára igyekszünk értékes, vállalkozásukat és a tágabb közösséget is építő, fejlesztő programokat nyújtani.

Szakmai konferenciák, pályázati tevékenységek és különböző közös aktivitások szervezésével egy erős, együttműködő udvarhelyszéki vállalkozói réteg összetartói szeretnénk lenni.

Sok a szöveg? Ha nem találod érdekesnek a bemutatkozónkat, azért nem te vagy a hibás. Nem csinálunk semmi érdekeset, csak igyekszünk közösséget építeni. Hogyan? Állandóan összejárunk, folyamatosan beszélgetünk azzal a 80 emberrel, akik itt dolgoznak. Az olcsó iroda mellett tudást, kapcsolatokat akarunk átadni nekik, hogy tudjanak helyt állni a mindennapokban.

Hogy megy ez nekünk? Csípd el a hangulatát:

Ha kíváncsi vagy ránk, programjainkra nézz be hozzánk Facebookon, Instagramon vagy akár személyesen. Szívesen látunk!

Copyright 2020 - CREATED BY
X