START UP & DOWN | VÁLLALKOZZ RÁ

Hogyan kezdj vállalkozni?

Kisstartup
Kisvra

START UP & DOWN | VÁLLALKOZZ RÁ

Hogyan kezdj vállalkozni?

Életedben egyszer már biztosan feltetted a Van egy ötletem, vállalkoznék, mit ajánlotok? kérdést. Ha pedig megkérdezted erről barátod, vagy olvastál véleményt egy Facebook-csoportban, akkor tudod: ahány ember, annyiféle válasz. Mondanak mindent, és annak a szöges ellentétjét is.

Akkor most mi legyen? Mi sem tudjuk biztosan. Éppen ezért nem is akarjuk a konferenciánkat úgy beharangozni, hogy tuti tippeket kapsz. Csak a hitelességünket rombolnánk. Szeptember 20. és 23. között össze akarunk hozni téged olyan vállalkozókkal, akiktől motivációt, tanácsot, illetve hasznos információt kaphatsz. Vagy éppen egy megrendelést.
Ezt tudjuk nyújtani szeptemberi Vállalkozz Rá! feat. StartUp&Down című konferenciánkon.

Miről is van szó?

A Harghita Business Center vállalkozói inkubátorház, és a Műhely – L’atelier Egyesület, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ), valamint a Design Terminál partnerségével szeptember 20–23. között gazdasági konferenciát szervez vállalkozókedvű fiataloknak Székelyudvarhelyen.

A négynapos, a felsorolt szervezetek összevont konferenciájának célközönsége azok a fiatalok, akik tervezik, hogy vállalkozni kezdenek, vagy már vállalkozást vezetnek. Meghívottjainkat pedig igyekeztünk úgy kiválasztani, hogy tanácsokkal segítsék a hallgatókat: hogyan tudnak felkészülni az indulásra, illetve milyen stratégiát követhetnek cégükben függetlenül attól, hogy most indultak, vagy már működik vállalkozásuk.

De nem visszük túlzásba a sikersztorikat. Beszélünk a hullámvölgyekről is.

Miért érdekelhet téged?

Konferenciánk az ismeretszerzésre, a szakmai tapasztalatcserére és a kapcsolatépítésre helyezi a hangsúlyt. Az előadások, a személyes történetek, illetve a workshopok mellett minden nap lesz networking programunk, ahol a kapcsolatépítés kötelező. Érdemes lesz kihasználni a vacsora lehetőségeket is.

A konferenciát szombaton este az 5 éves születésnapját ünneplő Bagossy Brothers Company koncertjével zárjuk.

Hogyan vehetsz részt rajta?

Összeállítottunk több előfizetői csomagot, kedvedre válogathatsz. Ha nagyon előrehaladott ötleted van, akkor ajánljuk neked a Startupper csomagot, ami 50 lejbe kerül. Ebben az árban benne van az előadásokon, a PR workshopon való részvétel (Csoma Nórával), de tartalmazza a négyszemközti tanácsadást magyarországi mentorainkkal (Fazakas Zsuzsanna, Sziller Olivér, Turcsán Tamás, Kuti Géza). Az 50 lejben ugyanakkor két ebéd, és a szombat esti Bagossy Brothers Company koncert belépője is benne van.

Természetesen nem mondjuk meg, hogy mire és mennyit költs, ezért ha úgy gondolod, nem akarsz tanácsadást, vagy workshopot, és nem kell ebéd sem, csak beülnél az előadásokra és meginnál egy finom kávét a szünetekben, akkor 5 lejbe kerül a jegyed. Kattints az Én választok csomagra, ahol tételenként választhatod ki, hogy mit vennél meg a csomagból.

Hol tudsz jegyet venni?

Személyesen a helyszínen, vagy kártyás fizetéssel.

Biztonságos az online bankkártyás fizetés? Igen, a fizetést a Euplătesc.ro rendszerén keresztül intézed (tehát hozzánk semmilyen adatod nem jut el). Kb. olyan, mintha bankkártyával fizetnél valamilyen közművet (pl. a gázszámlát), csak ez biztonságosabb.

december, 2019

No Events

december, 2019

No Events

december, 2019

No Events

december, 2019

No Events

december, 2019

No Events

december, 2019

No Events

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

JEGYTÍPUSOK ÉS ÁRAK

TÁMOGATÓ

1 000lej
 • Vacsora & Networking // Csütörtök
 • Előadás és kávészünet // Péntek
 • Ebéd // Péntek
 • Rapid-randi & Networking // Péntek
 • Előadás és kávészünet // Szombat
 • Ebéd // Szombat
 • Bagossy Brothers Company koncert // Szombat
 • Állófogadás és open bar // Szombat
 • * 1to1 mentoring // Szombat
 • *PR workshop // Szombat
 • ** Marketing csomag // 6 hónap

*  A csillaggal jelölt progamokra előregisztráció szükséges. Fizetés előtt kiválaszthatod ezt a opciót.

** A marketing csomag tartalma:
– Cég logójának a programfüzetben való megjelenítése
– Networking események helyszínén roll-up-os megjelenés biztosítása
– Igény esetén kiállítói tér biztosítása
– Reklámanyag elhelyezése a kávészünetek alatt
– 3 hónapos megjelenés az inkubátorház támogatói üvegfalán és weboldalán

A konferencia esti, networking programjai mindig más helyszínen lesznek. Segítünk eligazodni:
Csütörtök este a Retro Steak House-ban tartjuk a networking programunkat. Természetesen közben vacsorázunk. A Google Maps mutatja az irányt.

– A Rapid-randit péntek este állófogadással kötjük össze, vendéglátónk a Páva Étterem lesz. A helyszínt ITT találod.
– Koncerttel és eszem-iszommal zárjuk a konferenciát szombat este a Mokkában. A helyszínért kattints.

A vacsorák korlátlan étel és italfogyasztást jelentenek, ezeken részt venni vállalkozói csomag vásárlásával tudsz. Ha cégedre elszámolnád a számlát, akkor írj a ferencz.szilvia@hbcenter.ro e-mail címre, Szilvia segít a papírozásban.

Maradt még benned kérdés?

Kérlek, írj kollégánknak Berkeczi Zsoltnak, a zsolt@hbcenter.ro címre, hogy ezt egy válasszal orvosolhassuk.