Felvételit hirdetünk a Babeș–Bolyai Tudományegyetem Matematika és Informatika Karának székelyudvarhelyi IT posztgraduális képzésére. Jelentkezni február 19-ig lehet, ennek az űrlapnak a kitöltésével.

A jelentkezés és a beiratkozás (a szükséges dokumentumok feltöltése) online zajlik. A jelentkezés február 19-ig él, a felvételi vizsgát pedig szintén online tartjuk február 27-én.

További információk a programmal kapcsolatban a U-Hub weboldalán, és a BBTE honlapján érhetőek el.

A márciusban induló, 18 hónapig tartó képzési program 15 modulra tagolódik. Az utolsó három modullal párhuzamosan szakmai gyakorlaton vesznek részt a hallgatók, illetve záróvizsga projektjeik elkészítése is ebben a periódusban történik.

A képzésre azok jelentkezhetnek, akik rendelkeznek valamilyen felsőfokú végzettséggel (bármilyen tudományterületen), illetve egy államilag elismert felsőoktatási intézmény által kibocsátott ennek megfelelő oklevéllel.

A hallgatók számára magas színvonalú oktatási programot biztosítunk, képzési szakembereink a Matematika és Informatika Kar egyetemi oktatói, akik a gazdasági szektorral is folyamatosan együttműködnek, és komoly fejlesztői tapasztalatokkal rendelkeznek.

A képzési program a Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala által működtetett Regionális IT Fejlesztési Program és a U-Hub IT&C Közösség, valamint a Harghita Business Center vállalkozói inkubátorház csapatával partnerségben valósul meg.