Egy friss, helyi kutatás eredményét megismerve nagy meglepetéssel tapasztaltuk, hogy az udvarhelyszéki cégek több mint fele nincs jelen az online térben!?

Legújabb projektünkkel a helyi vállalkozások digitalizálásához akarunk hozzájárulni, amit – különösen az elmúlt hónapok tükrében – létfontosságúnak tartunk. A Honlapom a holnapom keretében egy honlapra pályázhatnak udvarhelyszéki vállalkozások.

Mit tartalmaz a 2500 lej értékű pályázati csomag? Hogyan és kik pályázhatnak?

Ezt tartalmazza: reszponzív honlap, domain regisztráció, 1 éves ingyenes bérlés, honlap és tartalomkezelő felület, 1 céges email cím, logó, Google My Business oldal, 1 évig ingyenes tárhely​. Ezen felül képzést szervezünk a résztvevőknek, ahol a tartalommenedzsment, social media kommunikáció, marketing, szövegírás lesznek a témák.

Pályázhatsz, ha: székhelyed vagy legalább egy munkapontod Udvarhelyszéken van és MÉG nincs saját honlapod.

Érdekel a dolog? Minden további részlet ITT érhető el. De jelentkezni is ugyanitt lehet.

A céges honlap egyik napról a másikra nem fogja megduplázni a bevételeidet, de ha nincs honlapod, akkor nem is fogod soha megtudni, hogy milyen lehetőségeket rejt.

A mostani válság sok mindenre rávilágított: korábban lényegtelennek vélt dolgok váltak kiemelt fontosságúvá, áthelyeződtek a súlypontok, egyszerre eltávolodtunk és közel kerültünk egymáshoz. Láttuk azt is, hogy amikor egyik napról a másikra változnak a körülmények, képtelenség felkészülni a jövőre. A jelennel kell tartani a lépést!