+4-0366‚Äď567 941 ferencz.szilvia@hbcenter.ro
HBC Konferencia 2019 – Add El Magad

HBC konferencia 2019 – Add el magad

ūüóst2019. szeptember 13-14.

Az inkub√°torh√°z indul√°sa √≥ta a harmadik konferenci√°nkat szervezz√ľk szeptemberben, ahol a fiatal v√°llalkoz√≥kon, v√°llalkoz√≥ kedvŇĪ fiatalokon lesz a hangs√ļly.

⛳ Részletes program itt: https://hbcenter.ro/add-el-magad

ūüé§ Szeptemberi rendezv√©ny√ľnk t√©m√°ja a kommunik√°ci√≥ lesz. Mi√©rt? Mert sokszor nem is gondoln√°d, mennyire fontos, hogy j√≥l besz√©lj: pedig egy randin, egy √°ll√°sinterj√ļn vagy a projekted bemutat√°s√°n√°l is √©ppen saj√°t magad adod el.

ūüíĮ Megh√≠vott elŇĎad√≥ink √©rt√©ket k√©pviselnek, √©s ny√ļjtanak: √ļgy az elŇĎad√°sokra, mint a workshopokra olyan szakembereket h√≠vtunk meg, akik miatt kihagyhatatlan lesz ez a konferencia.

Itt lesz vel√ľnk Benedek Istv√°n (BBTE), Cseh Linda (Red Lemon), Hoss√≥ Nikoletta (protokoll- √©s nemzetk√∂zi kapcsolatok szak√©rtŇĎ), K√°d√°r Magor (BBTE), S√°lyi R√©ka (Ogilvy/Geometry), Tamas Sebastian (RocketShepherd), Tonk Emil (Magyar Marketing Sz√∂vets√©g). √Čs √≠me a workshopok tematik√°i: 4-4 √≥r√°s sz√∂veg√≠r√≥i, t√°rgyal√°stechnika, prezent√°ci√≥k√©sz√≠tŇĎ, elŇĎad√°stechnikai mŇĪhelymunk√°kkal k√©sz√ľl√ľnk.

Porcsalmi B√°lint 4 √≥r√°s mŇĪhelyt√°bort tart prezent√°ci√≥s technik√°kr√≥l, K√°d√°r Magor elŇĎad√°stechnikai mŇĪhelyt√°borral, Z√∂rgŇĎ No√©mi t√°rgyal√°stechnik√°val, Potozky L√°szl√≥ pedig sz√∂veg√≠r√≥i workshoppal v√°r.

ūüéüÔłŹ Jegyet v√°s√°rolni itt tudsz: https://hbcenter.ro/add-el-magad
Az Early bird augusztus v√©g√©ig tart, de √©rdemes lesz idŇĎben jelentkezni, mert a workshopokra 15 fŇĎs l√©tsz√°mkorl√°tot szabunk.

ūü§ė A szombati napot ByeAlex √©s a Slepp koncerttel z√°rjuk, a bel√©pŇĎdben benne lesz a buli bel√©pŇĎ is.

Copyright 2020 - CREATED BY
X