+4-0366–567 941 ferencz.szilvia@hbcenter.ro
Do You Really Want To Grow Your Business?

Do you really want to grow your business?

Mik a cégfejlődés stációi? Mit is jelent a növekedés? Hogyan érheted el? Miért fontos, hogy növekedj? Ezekre a kérdésekre ad választ a nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakember Christopher Owen Howard, a Harghita Business Center vállalkozói inkubátorház Do you really want to grow your business? című műhelymunkáján: november 23-án és 24-én.

A novemberi, teljes egészében angol nyelvű műhelymunkán főképp vállalkozásvezetési stratégiákról és a növekedési potenciálról lesz szó.

Christopher Owen Howard szerint nem csak a kezdeti fázisban okozhat gondot, ha elmarad a kívánt növekedés, ugyanis az érett vállalkozásoknak is szükségük van új lendületre, hogy a cégfejlődés stációi közt szereplő stagnálás minél rövidebb legyen.

Magyarán, előbb-utóbb mindenkinek szüksége lesz útmutatásra a folytatáshoz, viszont ha az útmutatást nem követi cselekvés, akkor az egész csak pusztába kiáltott szó – vallja a szakember.

Éppen ezért a főleg cégvezetőknek szánt HBC workshopon való részvétel önmagában nem garancia a sikerre, de amennyiben a műhelymunkán elhangzottakat beépíted a vállalkozásodba, illetve munkatársaiddal közösen dolgozol a növekedésért, akkor állítólag senki sem ment meg attól, hogy sikeres légy.

A kétnapos képzés ára 199 lej, a helyek száma korlátozott. Jelentkezni ITT lehet.

X