+4-0366‚Äď567 941 ferencz.szilvia@hbcenter.ro
Az Elveszett Recept

Az elveszett recept

 

ūüóst2019. m√°jus 17. ūüóď

Az elveszett recept címmel tart startup és innovációs workshopot az inkubátorházban Turcsán Tamás május közepén.

A 500 Startups tanulm√°nya szerint a vil√°g legnagyobb v√°llalatainak a list√°j√°n azok a c√©gek szerepelnek jobban, amelyek munkam√≥dszereikben a startupok mint√°it k√∂vetik, vagy mŇĪk√∂dŇĎ startupokat v√°s√°roltak fel bizonyos ter√ľleteik felfejleszt√©s√©re.
A h√°romnapos workshop olyan t√©m√°kat dolgoz fel, amelyek minden startup alap√≠t√≥nak, hub-vezetŇĎnek, innov√°ci√≥s szakembernek, illetve v√°llalati innov√°ci√≥s szakembernek √ļjdons√°got k√≠n√°lhat.

A programot p√©ntek d√©lut√°n egy nagy nyitott workshoppal ind√≠tjuk, √öj piacokat tal√°lok magamnak c√≠mmel, ennek t√©m√°ja a siker-strat√©gi√°k √©s kiugr√°si lehetŇĎs√©gek.

Milyen lehetŇĎs√©gei vannak egy indul√≥ v√°llalkoz√°snak? A lok√°lis piac √°ltal√°ban nem elegendŇĎ, ez√©rt sokakban felmer√ľl a nemzetk√∂zi piacra l√©p√©s. Ez azonban hihetetlen nagy falat. Van-e m√°s √ļtja a sikernek? A megold√°s az orrunk elŇĎtt van √©s m√©gsem vessz√ľk √©szre? P√©nteken hidakat √©p√≠t√ľnk, eddig ismeretlen ter√ľletekre l√©p√ľnk be √©s megismerj√ľk azokat a piacokat, amelyeket mindeddig nem igaz√°n haszn√°ltunk ki.

Szombaton a c√©g- √©s csapat√©p√≠t√©s lesz f√≥kuszban. Mit √©r a befektet√©s? Hidak a startupok √©s a nagyv√°llalatok k√∂z√∂tt? Milyen szerepek √©s kulcsszereplŇĎk kellenek a fejlŇĎd√©s k√ľl√∂nb√∂zŇĎ f√°zisaiban. Inkub√°torok, akceler√°torok, startup versenyek.

Vas√°rnap: Az elveszett recept ‚Äď egy k√∂nyv, amely mindent elmond a startupok mŇĪk√∂d√©s√©rŇĎl (k√∂nyvbemutat√≥).

20 fŇĎs csapatban gondolkodunk. A r√©szv√©tel INGYENES, √°m regisztr√°ci√≥hoz k√∂t√∂tt: http://bit.ly/hbc_workshop_elveszett_recept

FONTOS! Jelentkez√©sed akkor fogadjuk el, ha a regisztr√°ci√≥s form kit√∂lt√©se mellett elk√ľld√∂d motiv√°ci√≥s leveled a zsolt@hbcenter.ro e-mail c√≠mre.

X