FRISSÍTÉS: erre az eseményre minden hely betelt.

Te tudtad, hogy a HBC-nek van már saját iratgyűjtője a Hargita Megyei Vérközpontban? A központ munkatársai már a második véradó akciónkra azzal érkeztek.

Miért fontos ez? Egyrészt, mert ezek szerint már az első ilyen eseményünk annyira sikeres volt, és olyan sokan összegyűltünk, hogy a vérközpontnál úgy látták, ez hosszú távon is komoly dolog lesz 🙂 másrészt, mert bizonyítja, hogy tényleg az is lett – komoly dolog – hiszen október végén már ötödik alkalommal fog a HBC-be vándorolni az a bizonyos iratgyűjtő. És vele együtt a vérközpont munkatársai.

Október 27., csütörtök – ezen a napon várunk a soron következő véradó akciónkra az inkubátorházba. Akkor is, ha a te adatlapod már ott van ebben a bizonyos doszárban, és akkor is, ha még nem.

Ha továbbgörgetsz, látni fogod, hogy partnereinkkel milyen „ajándékokkal” háláljuk meg majd az önzetlenségedet. De ha ez mégsem volna elég: mi lenne hatásosabb „reklám” a véradásnak, mint az, hogy mi, a HBC menedzsmentcsapatának tagjai is rendszeresen vért adunk ezeken az akcióinkon 😀

És egyre jobban megy nekünk! Veled.

Hol és milyen körülmények között lesz a véradás?

A szakmai hátteret ezúttal is a megyei vérközpont munkatársai biztosítják – ha voltál már nálunk valamelyik véradó akción, akkor tudod, hogy milyen lelkesen, odaadón és profin vizsgáltak, kérdeztek, válaszoltak. És persze maximális hozzáértéssel vették a vérünket.

A véradási akciót 2022. október 27-én szervezzük meg a HBC konferenciatermében.

Mire számíthatsz?

  • Megérkezel, megadod a személyi adataidat a regisztrációhoz (hozz magaddal buletint), kitöltesz egy kérdőívet az egészségügyi állapotodról.
  • Amíg vársz a sorodra, addig megiszol egy-két pohár folyadékot (adunk neked vizet és/vagy gyümölcslevet), de lesz itt harapnivaló is.
  • Orvosi kivizsgálás következik (megmérik a vérnyomásodat és megszúrnak tűvel, hogy lássák hogy áll a hemoglobinszinted).
  • Kényelmesen elhelyezkedsz a vérvételi ágyon. A steril vérvételi zsákba 8-10 perc alatt leveszik a vért, pontosan 450 ml-t (utána még 5 perc pihenő).
  • Elfogyasztasz még egy-két pohár folyadékot (lesz itt gyümölcslé, de kávét is főzünk, ha megvolt a folyadékpótlás).

Most sem engedünk el üres kézzel!

Az, hogy vért adsz, megfizethetetlen számunkra (is)! Éppen ezért szeretnénk, ha nem távoznál üres kézzel. És ehhez nagyszerű partnereket találtunk, akik az általuk felajánlott „jutalmakkal” segítenek nekünk abban, hogy ezt az akciót is a lehető legsikeresebbnek könyvelhessük el.

Partnereink – a Vekker Kávéközösség és a Hard Training Székelyudvarhely – az alábbi „csomagokat” ajánlották fel a véradóknak, ezek közül választhatsz egyet a regisztráció során:

  • 2 kávé a Vekker Kávéközösség felajánlásával
  • 2 alkalmas Functional Training belépő Nagy Sanyitól