Frissítés – 2022.03.08: erre az eseményre minden hely betelt.

A március 10-i Bizniszvitamin meghívottja Oszkó-Jakab Natália, a Művészetek Völgye igazgatója, a Music Hungary Szövetség fesztivál szakosztályának vezetője – és Oszkó Péter üzletember, Magyarország ex-pénzügyminiszterének felesége – akir arról beszél majd, hogyan járulhatnak hozzá az összművészeti rendezvények ahhoz, hogy kisközösségeink ne csak fennmaradjanak, de hosszú távon fejlődjenek is? A régiók és közösségek általános fejlődéséről jellemzően gazdasági szempontok mentén szoktunk beszélni. Kevesebb szó esik arról, hogy a kultúrának és az összművészeti rendezvényeknek milyen közösségfejlesztő szerepük lehet?! 🤔 A csütörtöki BV-n több fog 😁

Jegyeket, bérleteket! Rendezvényszervezés az ötlettől a „Megtelt” tábláig

A BV után szünetet tartunk és 10 órától már indul is a műhelytábor, amelynek a rendezvényszervezés lesz a témája.

Hogyan és mivel kezdődik és végződik egy esemény megszervezése? Kik azok, akik nélkülözhetetlenek a csapatból? A rendezvényemet ajánlott nyereségesnek kihoznom az eladott jegyekből, vagy épphogy olcsó (talán ingyenes) belépést kell garantálnom annak jegyében, hogy a kultúra minél több embernek hozzáférhető legyen? Milyen szempontokat tartsak szem előtt, hogy a következő még sikeresebb legyen? A rendezvényszervezés már jóval azelőtt elkezdődik, hogy a nagyközönség bármilyen információt is tudna a programról. És még azután is jócskán tart, hogy az utolsó résztvevő elhagyja a helyszínt. Natália megosztja velünk tapasztalatait.

A workshop időtartama: 5 óra (a BV után rögtön átrendezzük a termet és 10 órakor kezdünk. Terveink szerint 15 óráig tart a foglalkozás, amit ebéd követ).

A workshop ára: 50 lej (a szakmai részre a vendégünk vagy, de a workshop idején vízzel, kávéval és finom ebéddel vendégelünk meg, ennek ára 50 lej/fő – amit helyszínen tudsz majd fizetni).

Hogyan tudsz erre jelentkezni? A bizniszvitaminos jegyvásárlás befejezése előtt lesz egy olyan opció, hogy Jönnék a délutáni workshopra is. Ha ezt kipipálod, akkor megjelenik egy szöveges ablak >> oda kérjük, hogy írd be, miért érdekel téged a foglalkozás!? Azért fontos ez az ún. mini motivációs levél, mert ha többen jelentkeztek, akkor a workshop vezetője ez alapján választja majd ki a résztvevőket. Szóval ne csak Lorem ipsum legyen ott 😄