Frissítés – 2022.03.01: erre az eseményre minden hely betelt.

Házastársi és Párkapcsolati Kézikönyv kezdőknek és középhaladóknak, avagy a párkapcsolat kívülről-belülről női és férfi szemmel – ezzel a címmel tart előadást március 8-án Gönczi Dorka coach, válási és párkapcsolati mediátor a HBC-ben. Párkapcsolati kitekintőnkben Dorka szórakoztató megközelítéssel mesél majd az általa látott emberi elakadásokról: (házas)párok egymással szembeni jogos-jogtalan elvárásairól, vélt és valós igényeikről, amelyekről sokszor évekig nem beszélnek egymással.

És igyekszik izgalmas, könnyen alkalmazható tippeket adni hölgyeknek és uraknak arról, hogy milyen egyszerűen lehet alkalmasint megérteni egymást.

A Bizniszvitamin után workshopot tartunk,

amit Asztalos Lehel pszichológus vezet. A Minta. Modell. Nőiség című workshopon olyan kérdéseket jártok majd körbe, hogy milyen minták alapján alakul ki a nőiesség, kik voltak azok a meghatározó emberek az életedben, akik miatt ma az vagy aki. Szerintünk (neked is) egyik alapvető vágyad, hogy jobban megértsd saját működésedet, viselkedésedet – erre pedig Lehel egy népszerű önismereti technikát hoz: belekóstoltok a pszichodráma módszerébe.

A workshop időtartama: 5 óra (a BV után rögtön átrendezzük a termet és 10 órakor kezdünk. Terveink szerint 15 óráig tart a foglalkozás, amit ebéd követ).

A workshop ára: a vendégünk vagy! (a workshop idején azonban vízzel, kávéval és finom ebéddel vendégelünk meg, ennek ára 50 lej/fő – amit helyszínen tudsz majd fizetni).

Hogyan tudsz erre jelentkezni? A bizniszvitaminos jegyvásárlás befejezése előtt lesz egy olyan opció, hogy Jönnék a délutáni workshopra is. Ha ezt kipipálod, akkor megjelenik egy szöveges ablak >> oda kérjük, hogy írd be, miért érdekel téged a foglalkozás!? Azért fontos ez az ún. mini motivációs levél, mert ha többen jelentkeztek, akkor a workshop vezetője ez alapján választja majd ki a résztvevőket. Szóval ne csak Lorem ipsum legyen ott 😄