Frissítés – 2022.03.10: erre az eseményre minden hely betelt.

A március 11-i Bizniszvitaminunk meghívottja Gyéresi Júlia, beszédtechnika tanár, hangfejlesztő tréner. Julika vallja, a hangodban megmutatkozik az éned. A hangod a személyes rezgésed: a hanglejtésedben a személyiséged dallama ölt testet. Ha felszabadítod a hangodat, és hagyod, hogy bejárja a tested összes rezonáló üregét, felszabadítod önmagadat!

Julika workshopot is tart

A BV után szünetet tartunk és 10 órától már indul is a műhelytábor, ahol tulajdonképpen az előadás vonalát viszi tovább Julika – csak sok gyakorlattal.

A workshop időtartama: 5 óra (a BV után rögtön átrendezzük a termet és 10 órakor kezdünk. Terveink szerint 15 óráig tart a foglalkozás, amit ebéd követ).

A workshop ára: 50 lej (a szakmai részre a vendégünk vagy, de a workshop idején vízzel, kávéval és finom ebéddel vendégelünk meg, ennek ára 50 lej/fő – amit helyszínen tudsz majd fizetni).

Hogyan tudsz erre jelentkezni? A bizniszvitaminos jegyvásárlás befejezése előtt lesz egy olyan opció, hogy Jönnék a délutáni workshopra is. Ha ezt kipipálod, akkor megjelenik egy szöveges ablak >> oda kérjük, hogy írd be, miért érdekel téged a foglalkozás!? Azért fontos ez az ún. mini motivációs levél, mert ha többen jelentkeztek, akkor a workshop vezetője ez alapján választja majd ki a résztvevőket. Szóval ne csak Lorem ipsum legyen ott 😄