fbpx

Életigenlő nő

Bizniszvitamin:
Az életigenlő nő

Gyéresi Júliát, a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem adjunktusát, beszédtechnika tanárát kértük fel a március 9-i Bizniszvitamin előadójának. Júlia így foglalta össze az előadását:

„Az életigenlés csupa elevenség, csupa derű, csupa elégedettség! Létezhet ilyen állapot, ilyen folytonosan jó érzéseket gerjesztő attitűd? Igen! Ha szerelmesek vagyunk az életbe, ha képesek vagyunk a létezés legkilátástalanabb helyzeteit is a magunk hasznára fordítani.

Rólunk árulkodik, a belső megéléseinkről nyújt átfogó és csalhatatlan képet a légzésünk, a hangunk textúrája, a testtartásunk, a járásunk, az írásképünk, a mimikánk, a gesztusaink, az öltözködési stílusunk és így tovább. Nem valakivé válunk az évek során, hanem valakivé tesszük önmagunkat. Létrehozzuk azt a személyiséget, akivel ideális esetben a legszorosabb baráti kapcsolatot ápoljuk: megalkotjuk az életigenlő önmagunkat.

Miért ne tehetnénk önmagunkat olyanná, aki képes a saját élete fölött dönteni, és képes megőrizni minden körülmények között a lelki jóllétét?

Tegyünk meg együtt egy izgalmas, önmagunkat feltérképező utazást, vegyük sorra mindazokat a verbális és nonverbális jellemzőket, amelyet olvashatóvá tesznek bennünket, összetett jellemképletű, életteli nőket, a külvilág számára!”

Bizniszvitamin:
Az életigenlő nő

2021. március 09.
0815
A jegy tartalmazza
  • Kávé
  • Víz
  • Reggeli