fbpx

Pályázati nap az inkubátorházban

Bizniszvitamin:
Tedd a céged megnyerővé!

Te mire költenél 11 millió 871 ezer eurót? Én például megvenném a pár napja piacra került Tök-szigetet, aminek az árát csak kicsit kellene lealkudnom, hogy beleférjek a keretbe.

De miért pont 11 millió 871 ezer euró? Egyszerű: ekkora maximális összértékű finanszírozást lehet elnyerni azokon a pályázatokon, amelyekről szó lesz a legközelebbi Bizniszvitaminunkon, július 29-én.

Elismerem, a felvezetés kissé félrevezető, hiszen a pályázati finanszírozás ügye nem ilyen egyszerű – sőt épphogy rendkívül bonyolult! Meghívott előadóinkat – akik régiónk három jelentős pályázatíró vállalkozását képviselik – ezért arra kértük, segítsenek eligazodni a pályázatok világában, hogy vállalkozásod ismét ráléphessen a gázpedálra, vagy épp megalapíthasd saját innovatív vállalkozásodat.

10+1 támogatás a vállalkozásodnak – Pályázati nap az inkubátorházban

Bartis Botond, a Goodwill Consulting eladási igazgatója, Parajdi Borbála, az EuroTop Consulting ügyvezető igazgatója és Simó Csaba, a Develo Consult igazgatója bemutatja neked az összes aktuális pályázati kiírást, amelyek segítségével ebből a nehéz időszakból akár győztesként is kikerülhet vállalkozásod.

A reggeli Bizniszvitamin a szokásos időben, 8:15-kor kezdődik, 17 órától pedig megismételjük azok kedvéért, akik a reggeli eseményre nem érnek el. Sőt a tanácsadók egész nap az inkubátorházban lesznek, és 15 perces 1to1 tanácsadásra várnak titeket a két esemény között. A résztvevőket ráadásul egy-egy 50 eurós voucherrel is megajándékozzuk, amelyet az említett pályázatíró vállalkozásoknál lehet felhasználni.

Mikor lesz az esemény? Július 29-én (szerdán) 8:15 perckor és 17 órakor.

📍 Helyszín: a Harghita Business Center nyitott, de fedett első beugrója, ahol a max. 50 résztvevő a hatályos jogszabályoknak megfelelő távolságra fog ülni egymástól.

Óvintézkedések: érkezéskor mindenkinek megmérjük a hőmérsékletét, majd négyes asztalokhoz ültetjük le az embereket. A helyszín fel van szerelve fertőtlenítőszerekkel, az asztalok a jogszabályok által előírt távolságra lesznek egymástól.

Kérjük, ha a betegség legapróbb jelét is érzed magadon, akkor maradj otthon!

A pályázati napot partnereinkkel, az UKKSZ-el, az SZMVSZ-el, a székelyudvarhelyi RMKT-val és a SZÉK-kel közösen szervezzük.