fbpx

Bizniszvitamin:
Milyen a sikeres nő?

A nőnapi Bizniszvitamin-hét minden napján egy bizonyos tulajdonság alapján szeretnénk körbejárni a nőiség kérdését (a nő, aki életigenlő, magabiztos, erős stb.).

A kerekasztal-beszélgetés során azt a témát járnánk körbe a meghívottakkal, hogy milyen az a nő, aki sikeres?

Meghívottaink mindegyike olyan szakmát választott, amely elhivatottságot, kitartást és rengeteg befektetett munkaidőt és energiát feltételez. Egy ideje fontos téma lett a közbeszédben, hogy a nőknek mennyi különböző szerepkört kell betölteniük (anyaság, otthoni munkavégzés, karrier), meghívottainkról pedig azt gondoljuk, hogy pozitív példaként tekinthet rájuk a közösség.

A sikeres nőknek minden bizonnyal gyakran felteszik azt a kérdést, amit mi is szeretnénk megkérdezni meghívottainktól: Hogyan csinálják?, Mi a titkuk?, Vagy nincs is titok, hanem a kitartás, a folyamatos megújulás és a kemény munka eredménye a siker?, A sikeres nők is elbizonytalanodnak néha? Ilyenkor hogyan küzdenek meg önmagukkal?

A kerekasztal meghívottjai: Kiss Kató ügyész, Varga Zsuzsa és Tornai Gabriella vállalkozók. A beszélgetés vezetésére Szabó Attila kommunikációs trénert, a Székelyudvarhelyi Egyetemi Központ kommunikációs osztályvezetőjét kértük fel.

Bizniszvitamin:
Milyen a sikeres nő?

2021. március 10.
0815
A jegy tartalmazza
  • Kávé
  • Víz
  • Reggeli