Két székelyföldi, György Botond és Rancz Zsolt fogtak két témát – a humort és a reklámot -, amivel nap mint nap foglalkoznak és megkeresték ezeknek a közös pontját, majd megírták a Mitől döglik a légy? című könyvet. Ezt a könyvet, pontosabban a könyvnek az alapjául szolgáló témát fogja kicsit körbejárni az októberi Bizniszvitaminunk, október 27-én Rancz Zsolt a könyv társszerzője.

A szerző állítja, egy vállalkozás felépítéséhez, fenntartásához és népszerűsítéséhez ugyanolyan eszközök és módszerek szükségesek, mint a hétköznapi életünkhöz. Hiszen a humor a mindennapjaink része, a boldogsághoz is hozzájárul, a megnyerő kommunikációban is jelen van és még számtalan területen, amire ugyan tudatosan nem figyelünk, de befolyásolja az életünket. Hát mekkora sikereket érhetnénk el, ha erre ezentúl tudatosan figyelnénk?

A könyvben rengeteg példát, tényt gyűjtöttek össze, majd elemeztek ki, ezáltal is bebizonyítva, hogy a humornak mekkora szerepe van a reklámokban. Ebből kapunk egy kis ízelítőt jövő szerdán az inkubátorházban.