Ajánld fel jövedelemadód 3,5%-át egy civil szervezetnek. Hogy miért? Mert az adód 96,5%-val nem rendelkezhetsz szabad akaratod szerint, arról mások döntenek. Apróságnak tűnik a minimálbérrel számolt kb. évi 40 lej, de szerintünk az egy nagyszerű lehetőség, hogy kedved szerint felajánlhatod ezt az összeget egy olyan szervezetnek, ami közel áll az érdeklődési körödhöz.

Nem csak anyagilag, de erkölcsileg is fontos. Mi vagy akinek felajánlod úgy értjük, hogy ismered és becsülöd a munkánkat. Ez nem egy szimpla adakozás.

És ha ezt a 3,5 százalékot nem ajánlod fel, akkor gyakorlatilag az összeg elvész. Jó, nem vész el: az államnak jut, és ott majd rendelkeznek felőle.

Mihez kezdünk a pénzeddel?

Felajánljuk neked 🙂 az elmúlt évben is több olyan pályázatot, képzést, workshopot hirdettünk, amelyeket a támogatások révén nagyon kedvezményesen, vagy éppenséggel egy motivációs levél árán tudtunk adni.

Ilyen volt például a Honlapom a holnapom pályázatunk, a Vendéglátós Iskola, a Vállakozói Iskola, a középiskolásoknak szóló Future Makers, vagy a SEAP-os gyorstalpalónk. Hogy csak néhány kezdeményezésünket említsük amelyek nyitottak voltak bárki számára.

Nem értesültél róluk? A lap alján iratkozz fel hírlevelünkre 🔻🔻

Körülményes az adó felajánlása?

Valóban, egy kis erőfeszítést kér ez a folyamat, de szerintünk csak találsz egy olyan civil szervezetet, aki megérdemli!? Ha szerinted mi nem, akkor legyen valaki más. De legyen.

A mi adatainkkal kitöltött 230-as nyomtatványt ITT éred el. Utána csak küldd el emailen a zsolt@hbcenter.ro címre.

Köszönjük!