A vállalkozói kompetenciák fejlesztése, a vállalkozás hatékonnyá tétele, valamint értékes szakmai kapcsolatok kialakítása és megerősítése. Ez a célja az Erdélyi Vállalkozói Iskola című projektünknek, amelyre március elsejéig jelentkezhetnek a fiatal vállalkozók.

A Romániai Magyar Közgazdász Társaság, a Harghita Business Center vállalkozói inkubátorház és a Műhely – L’atelier Egyesület által szervezett képzéssorozatra EZEN az oldalon lehet jelentkezni.

A négyhétvégés, eltérő helyszínekre tervezett képzéssorozatra neves erdélyi és magyarországi előadókat kértünk fel. Így a résztvevők a pénzügyi és befektetési stratégiáktól kezdve a kommunikációs és marketing technikákig rendkívül széleskörű tudásra tehetnek szert.

Az Erdélyi Vállalkozói Iskola első képzését március 19–21. között Székelyudvarhelyen tartjuk. A következő alkalomra április 9–11. között kerül sor Marosvásárhelyen, majd ismét Székelyudvarhely lesz a helyszín április 23–25. között. A tréningsorozat a május 9–11-es hétvégén zárul Kolozsváron.

A meghívottak között van Hűvös Ágnes és Orosz Adrián, akik interaktív tréninggel készülnek. A képzés különlegessége, hogy a résztvevőknek lehetőségük lesz rövid egyéni konzultációkon is feldolgozni speciális kérdéseket a vállalkozásfejlesztés témájában. A tréning során szó lesz a számokról is: Tánczos Levente, Miklós István és Králik Lóránd tervezésről, pályázásról, befektetésekről és tőzsdei kérdésekről fog beszélni. Míg Kádár Magor, Kurkó Cecília, Márkus András és Sevecsek Reni arról tart képzést, hogy hogyan lehet felépíteni egy hatékony kommunikációs és marketingstratégiát.

Jönnél a képzésre?

Az oktatók segítségével választjuk ki azt a 15 fiatal vállalkozót, akik részt vehetnek az Erdélyi Vállalkozói Iskola mind a négy hétvégéjén.

A programba olyan fiatal vállalkozók jelentkezhetnek, akiknek már van legalább egy lezárt pénzügyi évük, de ez nem több, mint öt év. A jelentkezéseket március elsejéig várjuk.

A résztvevők számára a képzéssorozat ingyenes: a képzési, az étkezési és a szállással kapcsolatos költségeket is átvállaljuk. Neked cask annyi a dolgod, meggyőzz minket, hogy ITT a helyed!