Szeretnéd tudni, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik egy vezető? Szeretnéd kicsit tudatosabban szervezni a közösséged munkáját, vagy megszervezni egy eseményt? De naponta szembesülsz azzal, hogy bizony ez nem is olyan egyszerű? Akkor ez a képzés neked szól.

Ha neked ennyi elég volt, és jelentkeznél: akkor ITT tudsz

Egyáltalán miről szól? Június 21-23. között vezetőképzést szervezünk az inkubátorházban olyan 11-ik és/vagy 12-ik osztályos diákoknak, akik valamilyen formában kapcsolódnak a vezetés-témaköréhez. Értsd: vagy már most aktív tagja/vezetője vagy egy diákszervezetnek, illetve aktív szerepet vállalsz családi vállalkozásotokban, és szándékodban áll jobban belelátni a cég vezetésébe. Mi a célunk? Foglalkozni, illetve fejleszteni akarjuk felkért trénerünk segítségével azokat a készségeidet és kompetenciáidat, amivel sikeresebben tudsz irányítani iskolai vagy más típusú közösségi tevékenységeket. A képzésen a hangsúlyt egyrészt a vezetéssel kapcsolatos ismeretekre helyezzük, másrészt pedig arra, hogy a megszerzett ismereteket miként építheted be a mindennapi vezetői feladatokba. Hogyan akarjuk ezt elérni? A tréning négy nagy témakört dolgoz fel:
  • Vezetői feladatok és stílusok;
  • Asszertív kommunikáció;
  • Konfliktusok megelőzése és kezelése;
  • Vezető általi motiváció.
Ha érdekel ez a terület, akkor te nem az a típus vagy, akit tovább kellene győzködni. Cserébe viszont leírjuk, hogy milyen fogalmakat igyekszünk még tisztáni: célmeghatározás és követés, kreatív gondolkodás képessége, feladatvégzésben prioritások meghatározása, alapfokú konfliktusmegelőzés és kezelés képessége. Szó lesz ugyankkor motivációs technikákról, és a hatékony csoportmunka eszközeiről is. Egyszóval: szeretnénk, ha minden olyan módszert megismernél és kipróbálnál a képzés alatt, amik segítenek téged a hatékony és eredményes vezetésben.

Érdekel? Jelentkezz ITT

A háromnapos képzés (péntek, szombat és vasárnap) teljesen ingyenes. A programot a Bethlen Gábor Alap támogatja.  A résztvevő diákok kiválasztása pályáztatás útján történik. Mégpedig annak érdekében, hogy biztosított legyen a képzés hatékonyságának azon alapfeltétele, miszerint mindenik résztvevő – azontúl, hogy vezetői aspirációi vannak – már volt olyan helyzetben, mely vezetőinek tekinthető. Itt találod a „belépő” kérdőívet.