fbpx

WEBSHOP UDVARHELYszékI VÁLLALKOZÁSOKNAK

Beindítjuk
az e-céged

Segítünk az online értékesítésben

2020 végén gondoltunk egy nagyot, és elindítottuk a Honlapom a holnapom projektünket. Két fontos gondolat hajtott minket: 1. ma már minden vállalkozásnak szüksége van online jelenlétre; 2. Hargita megyében meglepően sok vállalkozás hiányzott az online térből egy akkori felmérés alapján.

Úgy gondoljuk, hogy az Udvarhelyszéken elindított, majd az egész megyére kiterjesztett programunk sikeres volt: 150 kis- és közepes vállalkozás gazdagodott digitális névjegykártyával. Ezzel pedig a régiónk is tett egy komoly lépést a digitalizáció irányába.

A Honlapom a holnapom projekttel arra adtunk lehetőséget a kis- és közepes vállalkozásoknak, hogy „helyet foglaljanak” az online térben. Most teszünk egy újabb lépést! A célunk, hogy azok a cégek, amelyek már elfoglalták ezt a virtuális helyet, tovább fejlődjenek. Hogy számukra az internet ne csak bemutatkozási tér, hanem értékesítési felület (is) legyen.

Ennek érdekében ismét pályázatot hirdetünk kis- és közepes vállalkozások számára, amelyeknek ezúttal saját webshop fejlesztését ajánljuk fel.

Ha…

… akkor a Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatalával és a U-Hub Udvarhelyszéki IT&C Közösséggel partnerségben meghirdetett Beindítjuk az e-céged projektünk neked szól.

Mit tartalmaz
a fejlesztési csomag?

A honlapod volt az első lépés

A Beindítjuk az e-céged projekt célja a kis- és közepvállalkozások támogatása abban, hogy még eredményesebbé tegyék online tevékenységüket. A pályázat keretében lehetőséget adunk a honlappal már rendelkező cégeknek arra, hogy saját webáruházzal növeljék online jelenlétük hatékonyságát.

A jelentkezés nyitott minden kis- és közepes vállalkozás számára, amely Székelyudvarhelyen van bejegyezve, vagy legalább egy munkapontja Székelyudvarhely területén működik. Egy másik kritérium, hogy a cég rendelkezzen saját működő honlappal vagy lefoglalt domainnévvel.

A projekt keretében biztosított fejlesztési csomagot 15 nyertes pályázónak fogjuk felajánlani. Amennyiben ennél több cég pályázik, a nyertesek kiválasztásánál a jelentkezési sorrendet vesszük figyelembe.

A csomag tartalma

Jól hangzik!
Mit kell tennem?

Mielőtt jelentkezel

Azt javasoljuk, hogy gyűjtsd össze magadnak, egy külön mappába a jelentkezéshez szükséges doksikat, hogy amikor megnyitod a jelentkezési formot, akkor már kész válaszaid legyenek. Ki kell töltened majd egy, a termékeket tartalmazó excel táblát, szöveget kell írnod, illetve jó minőségű fotókat is kell majd csatolnod jelentkezéskor.

Milyen szöveget? Mivel ez egy webshop lesz, a jövendőbeli vásárlóid kíváncsiak lesznek a termékeidre: magyarul termékleírásokat kell készítened. Fontos, hogy nem muszáj magyar legyen a termékoldalad, választhatsz, hogy román, magyar vagy angol nyelvű legyen az: eszerint kell kitöltened a termék táblázatot is.  

De részletesen alább megtalálod, hogy mit kérünk tőled 🔻🔻

Szóval ezekre a kérdésekre kell válaszolnod:

Így fog kinézni: ha nem tudod elképzelni, milyen lesz a webshopod, akkor kattints IDE. Itt találsz néhány példát – ez alapján készül majd el a te webshopod is (amit természetesen később bármikor bővíthetsz).

Hogyan tudsz pályázni?

A táblázatot, amit fentebb letöltöttél, majd kitöltöttél azt a Jelentkezem gombra kattintás után a Google formba kell majd beilleszd. De ide kell másolnod azt a WeTransfer linket is, ami a termékeidről készült fotókat tartalmazza. A formba egyébként olyan kérdésekre kell válaszolnod, hogy mikor alakult a céged, milyen területen dolgozol? De a vállalkozás kapcsolati adataira is szükségünk lesz: cím, telefonszám, email. 

Ha még nincs működő honlapod (csak lefoglalt domainnév), akkor a pályázatnak tartalmaznia kell egy legalább 2000 karakteres leírást is a vállalkozásodról. 

Pályázati feltételek

A fejlesztési csomagra olyan kis- és közepes vállalkozások jelentkezését várjuk, amelyek székhelye vagy legalább egy munkapontja Székelyudvarhelyen található.

Egy másik feltétel, hogy a pályázó vállalkozásnak már rendelkeznie kell honlappal, vagy legalább 6 hónapja lefoglalt domainnévvel.

 

A pályázatokat november 30-án 23:59-ig lehet feltölteni!

Készen állsz?

Ha eldöntötted, hogy jelentkezel a programunkra, akkor nincs más dolgod, mint kattintani a Jelentkezem gombra és kitölteni a Google formot. A beérkező adatokat jelentkezésként kezeljük, arról egy automatikus levelet kapsz válaszként. A jelentkezési határidő után pedig keresni fogunk, hogy a részletekről egyeztessünk. Akkor hajrá!

Kezdeményezők

A 2017-ben megnyílt Harghita Business Center inkubátorház (HBC) célja, hogy segítse a helyi, pályakezdő vállalkozókat, vállalkozásokat abban, hogy minél sikeresebben működjenek, és alkalmazkodni tudjanak a folyamatosan változó piaci körülményekhez. Tagjaink számára igyekszünk értékes, vállalkozásukat és a tágabb közösséget is építő, fejlesztő programokat nyújtani. Szakmai konferenciák, pályázati tevékenységek és különböző közös aktivitások szervezésével egy erős, együttműködő udvarhelyszéki közösség összetartói vagyunk.

A U-Hub Udvarhelyszéki IT&C Közösség a Székelyudvarhelyen és környékén tevékenykedő, illetve a régió fejlesztésében érdekelt IT cégeket és szakembereket tömöríti. A U-Hub alapítója és működtetője a székelyudvarhelyi polgármesteri hivatal és önkormányzat által kezdeményezett és támogatott Székelyudvarhelyi Regionális IT Fejlesztési Program, amelynek célja a helyi IT szektor fejlődésének segítése. A U-Hub közösség tagjai együttműködnek a program céljainak megvalósításában.

Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala programjaival igyekszik hozzájárulni egy vállalkozóbarát Udvarhely létrehozásához: ösztönzőleg hatni a külső források léhívására és támogatni a fejlesztéseket, befektetéseket. Felkarolni az új, innovatív ötleteket, ösztönözni a munkahelyteremtést, a vállalkozói kedvet.