+4-0366–567 941 ferencz.szilvia@hbcenter.ro
Fb 2szazalek

Ajánld fel a jövedelemadód 3,5%-át!

Ajánld fel jövedelemadód 3,5 százalékát egy civil szervezetnek. Hogy miért? Mert az adód nagyrésze fölött mások döntenek. Apróságnak tűnik a minimálbérrel számolt évi 40+ lej, de szerintünk az egy nagyszerű lehetőség, hogy kedved szerint felajánlhatod ezt az összeget egy olyan szervezetnek, ami közel áll az érdeklődési körödhöz.

Nem csak anyagilag, de erkölcsileg is fontos. Mi, vagy akinek felajánlod, úgy értjük, hogy ismered, becsülöd a munkásságunkat, hogy közel állsz hozzánk. Ez nem egy szimpla adakozás, ha ezt a 3,5 százalékot nem ajánlod fel, akkor gyakorlatilag az az összeg elvész. Jó igaz, nem vész el, mert az államnak jut, és ott majd rendelkeznek felőle.

Mi a korábbi felajánlásokból bejövő támogatásokat a középiskolások vállalkozói készségfejlesztő képzésére, a Future Makersre fordítottuk.

Körülményes a felajánlás?

Valóban, egy kis erőfeszítést kér ez a folyamat. De szerintünk csak találsz egy olyan civil szervezetet, amely megérdemli ezt. Ha szerinted mi nem, akkor legyen valaki más. De legyen!

A mi adatainkkal kitöltött 230-ast ITT éred el. Utána meg csak küldd el a zsolt@hbcenter.ro e-mail címre. A többit mi intézzük 🙂

Copyright 2020 - CREATED BY
X