+4-0366–567 941 ferencz.szilvia@hbcenter.ro
Fm Gyergyo

A Future Makers Gyergyóban

Vasárnap ötletversennyel zárult a középiskolásoknak szervezett képzésünket: a Future Makerst ezúttal Gyergyószentmiklóson szerveztük meg helyi partnerünkkel az ImportDirect.ro Academyvel.

A kéthétvégés, 36 órás önismeretalapú vállalkozói készségfejlesztő képzésünkre a város összes középiskolájából jelentkeztek és jutottak be diákok. Azért tartjuk fontosnak kiemelni, mert mi sosem a diákok tanulmányi eredményére vagyunk kíváncsiak, hanem arra, hogy mennyire nyitottak és motiváltak. És ez a 17 fiatal olyan motivációs levelet írt, hogy bárki megirigyelhetné azt. Nem a levelet, hanem a lendületet és nyitottságot, amit megtapasztaltunk a diákoktól.

És ha már tapasztalat, akkor reméljük, hogy ők is tanultak valamit ezen a két hétvégén. Mondjuk a visszajelző kérdőívekből azért valami ilyesmi rajzolódik ki 

Hanga ezt írta: „Szerintem 10-esre volt megszervezve a tréning, mert jó arányban oszlott el a vállalkozói és az önismereti tartalom. Rengeteg remek tevékenység volt, amik ténylegesen segítettek nekünk fejlődni önismeretben és abban, hogy behatároljuk milyen szerepet is szeretnénk egy vállalkozásban.”

De Márton szerint is egy „erős” 10-es volt a képzés  És így folytatja: „Kezdetben nem láttam át, hogy egy-egy játék vagy feladat miért lesz hasznos, de ahogy telt az idő már láttam a célt, ahová tartunk”.

Ezt a gondolatot egyébként már más résztvevőtől is hallottuk: https://www.youtube.com/watch?v=zf7BBwGPJYA

Köszönjük a döntő helyszínét a Polaris Oktatási Központnak.

Copyright 2020 - CREATED BY
X