Felmerült bennünk a kérdés, hogy vajon errefelé nem lenne igényünk stílusosnak lenni? Vagy egyszerűen a tudás az, ami hiányzik. Ha belegondolunk, itt a nők nem olyan közegben nőttek fel, mint például az olasz nők.

Nálunk a mostani felnőtt nők, azok, akik egy átmeneti rendszerben nőttek fel, teljesen másként kapták az impulzusokat, mint a tőlünk nyugatabbra élő nőtársak. Felnőttünk abban, hogy az ünneplő a fekete-fehér, felnőttünk abban, hogy lányom két számmal nagyobb kabátot vegyél fel, hogy jól alá tudjál öltözni.

Ebből a világból csak úgy tudunk kilépni, hogy tudatosan odafigyelünk és tudatosak vagyunk az öltözködésben. Tegyük fel magunknak a kérdést, hogy milyen színek állnak jól, a meleg tónusok vagy a hideg tónusok? Az én testalkatomhoz melyik a legjobb szabásvonal? Hogyan tudom a stílusomat alakítani?! Legalább annyira a mindennapjaink részét kellene képezzél ezek a kérdések, mint ahogy az orvosunkat megkérdezzük, hogy minden rendben van-e vagy a fodrászunktól, hogy a kiválasztott frizura jól áll-e.

Manapság sok nőnek van egy fodrásza, manikűröse, segítője, mentora, coacha, és ugyanígy kijárna mindenkinek egy stílustanácsadó is. A ruhánk a legeslegelső réteg, amelyet megmutatunk magunkból és két másodperc alatt elmondtunk magunkról mindent a megjelenésünkkel.

Májusban a budapesti YURKOV Stílustanácsadó Szalonnal közösen négyállomásos tréninget szervezünk.
Helyszínek, időpontok, és minden részlet az FB eseményben, illetve EZEN az oldalon.