Do You Really Want   To Grow Your Business? – HBC Workshop

Do you really want to grow your business? – HBC workshop

Mik a cégfejlődés stációi? Mit is jelent a növekedés? Hogyan érheted el? Miért fontos, hogy növekedj? Ezekre a kérdésekre ad választ a nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakember Christopher Owen Howard, a Harghita Business Center (HBC) vállalkozói inkubátorház Do you really want to grow your business? című műhelymunkáján: most pénteken és szombaton.

A június 15–16-i, teljes egészében angol nyelvű műhelymunkán főképp vállalkozás vezetési stratégiákról és a növekedési potenciálról lesz szó.

Christopher Owen Howard szerint egyébként nem csak a kezdeti fázisban okozhat gondot, ha elmarad a kívánt növekedés, ugyanis az érett vállalkozásoknak is szükségük van új lendületre, hogy a cégfejlődés stációi közt szereplő stagnálás minél rövidebb legyen.

Magyarán, előbb-utóbb mindenkinek szüksége lesz útmutatásra a folytatáshoz, viszont ha az útmutatást nem követi cselekvés, akkor az egész csak pusztába kiáltott szó marad – vallja a szakember.

Éppen ezért a főleg cégvezetőknek szánt HBC workshopon való részvétel önmagában nem garancia a sikerre, de amennyiben a műhelymunkán elhangzottakat beépíted a vállalkozásodba, illetve munkatársaiddal közösen dolgozol a növekedésért, akkor senki sem ment meg attól, hogy sikeres légy.
A döntés természetesen a tiéd.

A kétnapos képzés ára 199 lej (bentlakóknak 149 lej), a helyek száma korlátozott. Jelentkezni itt lehet.

Foglalások

Bookings are closed for this event.